Menukaart

Studio Konijnenvoer heeft een volledig plantaardige menukaart. Wekelijks wordt de dinerkaart vernieuwd, omdat de producten waarmee de gerechten bereid worden hoofdzakelijk lokaal geproduceerd worden. Hiervoor werken we samen met biologisch-dynamische boerderij de Horsterhof: de oogst van de week dienen als basis ingrediënten voor onze wekelijks wisselende diners. Omdat de dinerkaart wekelijks, en soms zelfs dagelijks wisselt, is deze niet weergeven op de website.

Wat wel iedere week zeker is, is dat het diner Italiaans georiënteerd is. Onze chef, Demian, heeft Italiaanse roots en haalt veel van zijn inspiratie uit de zondag diners die hij vroeger met zijn familie had. Er staan altijd één of meerdere pasta’s op de kaart, die uiteraard vers bereid worden. Daarnaast serveren we vaak ook een fusion gerecht: gemaakt in de Italiaanse stijl met invloeden van verschillende buitenlandse keukens. 

Omdat wij alles vers maken in onze eigen keuken, kunnen we altijd rekening houden met allergenen. Het doorgeven kan bij voorkeur vooraf tijdens het maken van een reservering, maar ter plekke kunnen we ook zeker meedenken en een allergie-vrij gerecht bereiden.

Klik hier voor de menukaart

Reserveren

Openingstijden diner

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Gesloten

Gesloten

Gesloten

Gesloten

Gesloten

Gesloten

Gesloten

Openingstijden Trattoria

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

Gesloten

Gesloten

Gesloten

17-23

17-23

17-23

17-23